App

APP EN ONLINE RESERVEREN


In maart wordt de passagiersapp van Noordzee opgeleverd. Met deze app kunnen onze cliënten zeer gemakkelijk een auto bestellen, maar ook afrekenen. Het kiezen van adressen is in de app kinderlijk eenvoudig gemaakt. Ook kunt u kiezen welk type luxe auto u graag voor ziet rijden; een bus of een auto. Voorafgaand aan uw bestelling ziet u de prijs van de rit.

Via de app kunt u aangeven hoe u wilt betalen. U kunt dit via uw profiel instellen, maar het is ook mogelijk om dit in de ritreservering nog aan te passen. Wanneer u speciale opmerkingen heeft voor de chauffeur - bijvoorbeeld over de locatie waar u op moet worden gehaald – dan kunt u dit bij de reservering in de app kenbaar maken. Wanneer de chauffeur naar u onderweg is krijgt u daarvan een melding. Ook ziet u hoe laat de chauffeur exact bij u voor zal rijden.

Naast de bestelmogelijkheid via de app bieden wij een online reserveringsmogelijkheid. Via deze site kunt u met uw telefoon, tablet of PC even gemakkelijk als via de app een chauffeur bestellen. Voor onze zakelijke cliënten bieden we een bestelomgeving met uitgebreide reserveringsmogelijkheden en overzichten.

Online reserveren

Via de app bestellen is gemakkelijk, maar niet noodzakelijk. Wij staan u graag telefonisch te woord via 0703589999. Daarnaast kunt u via deze site eenvoudig uw chauffeur online reserveren

Zakelijke oplossingen

Voor onze zakelijke clienten bieden wij o.a. een op maat gemaakte bestelomgeving en rijden op rekening. Geinteresseerd? Ga dan naar onze pagina over zakelijke oplossingen.

Contact

 

Wij streven ernaar om ieder bericht aan ons binnen 30 minuten te beantwoorden. Wilt u direct antwoord, aarzel dan niet om ons te bellen. 

RESERVEER ONLINE

Naar het
reserveringsformulier

BEL ONS

Telefoonnr:
0703589999

STUUR EEN BERICHT

Stuur ons een bericht via
info@noordzeeservices.nl

OPENINGSTIJDEN

open van 05:00 - 01:00 uur

vr / za tot 02:00 uur