Noordzee chauffeurs

Topkwaliteit


Wij zijn trots op de diversiteit aan cliënten die wij mogen bedienen. Particulier en zakelijk vervoer is verweven in de dagelijkse dienstverlening van Noordzee. Dat wij ook hofleverancier zijn van de mooiste bedrijven uit de Haagse regio, maakt dat er hoge eisen worden gesteld aan de chauffeurs. 

Zo trots als we zijn op onze cliënten, zo trots zijn wij op onze chauffeurs. Een zeer divers gezelschap bestaande uit mannen en vrouwen die een enorme hoeveelheid aan ervaring met zich meebrengen. Ze delen de passie om cliënten goed van dienst te willen zijn. Het spreekt voor zich dat het geweldige verkeersdeelnemers zijn met een liefde voor het chauffeursvak. Noordzee stelt wellicht wat meer eisen wanneer het gaat om representativiteit en communicatieve vaardigheden in tenminste twee talen, maar we willen er zeker van zijn dat u meer krijgt dan u besteld heeft. 

Noordzee werkt met taxichauffeurs en directiechauffeurs. Dat wij deze chauffeurs kunnen leveren met zeer luxe auto’s maakt ons anders dan andere chauffeurs- en taxibedrijven. Bovendien zit Noordzee in een bedrijvengroep met QBT, E-Drivers en Rent A Bob. Door deze unieke combinatie van bedrijven kunnen wij voor iedere gelegenheid chauffeurs leveren, van studentchauffeur tot aan delegatievervoer.

Online reserveren

Via de app bestellen is gemakkelijk, maar niet noodzakelijk. Wij staan u graag telefonisch te woord via 0703589999. Daarnaast kunt u via deze site eenvoudig uw chauffeur online reserveren

Events

Noordzee kan tezamen met zijn zusterbedrijven de complete vervoersregie van een event uit handen nemen. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden. 

Contact

 

Wij streven ernaar om ieder bericht aan ons binnen 30 minuten te beantwoorden. Wilt u direct antwoord, aarzel dan niet om ons te bellen. 

RESERVEER ONLINE

Naar het
reserveringsformulier

BEL ONS

Telefoonnr:
0703589999

STUUR EEN BERICHT

Stuur ons een bericht via
info@noordzeeservices.nl

OPENINGSTIJDEN

open van 05:00 - 01:00 uur

vr / za tot 02:00 uur