Voor chauffeurs

WE'RE HIRING! 
 

Noordzee is op zoek naar chauffeurs. Bestuurders met respect een eerbied voor het chauffeursvak. Wij zoeken mensen die voldoening halen uit het optimaal bedienen van onze cliënten. En wij zijn trots op de groep cliënten die wij iedere dag mogen vervoeren. Noordzee rijdt o.a. voor CEO’s van beursgenoteerde bedrijven; opdrachten die met de bestmogelijke service moeten worden uitgevoerd. Maar diezelfde service leveren wij wanneer jouw moeder naar het station moet worden gereden. Of wanneer wij een internationale artiest ophalen van Schiphol. Dat wij dit doen met een geweldig wagenpark maakt ons anders dan alle andere chauffeurs- en taxibedrijven uit de regio. Wij zijn Noordzee. 

Wil jij een onderdeel uitmaken van ons merk. Kun jij het aan om ons visitekaartje te zijn? Dan nodigen wij je uit om kennis met ons te komen maken. 

Wij zoeken: D1 directiechauffeurs, D2 directiechauffeurs, Taxichauffeurs

Wij stellen hoge eisen m.b.t. representativiteit, sociale vaardigheden en communicatievermogen in (ten minste) de Nederlandse en Engelse taal. Het spreekt voor zich dat je ervaring hebt als chauffeur en je een uitmuntende verkeerdeelnemer bent. 

Noordzee zoekt ZZP chauffeurs, aangesloten ondernemers of chauffeurs die in dienstverband aan de slag willen. Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in. 

Direct solliciteren

Snel aan de slag als chauffeur bij Noordzee? Dat kan. Ga naar de sollicitatiepagina en vul het formulier in. Belangrijk: het is noodzakelijk een volledig CV bij te voegen.

Solliciteer direct

Contact

 

Wij streven ernaar om ieder bericht aan ons binnen 30 minuten te beantwoorden. Wilt u direct antwoord, aarzel dan niet om ons te bellen. 

RESERVEER ONLINE

Naar het
reserveringsformulier

BEL ONS

Telefoonnr:
0703589999

STUUR EEN BERICHT

Stuur ons een bericht via
info@noordzeeservices.nl

OPENINGSTIJDEN

open van 05:00 - 01:00 uur

vr / za tot 02:00 uur